Pardubický kraj geofunní zábavy ráj

30.05.2016

Dejte vašemu veletrhu, kongresu či jinému eventu punc originality. Nabídněte účastníkům chytrou zábavu GEOFUN pro smysluplné trávení volného času.

GEOFUN je mobilní aplikace, která za vás vyřeší problém, jak originálně a bez starostí zabavit účastníky vaší akce ve volných chvílích. Virtuální průvodci se postarají o to, aby lidé poznali to nejzajímavější v okolí neotřelým způsobem. Kromě historie, gastronomie, filmových míst, tradičních i méně známých turistických cílů si účastníci vyzkouší svou orientaci v prostoru a odreagují se při plnění zábavných úkolů. V Pardubickém kraji se nachází na pět desítek těchto populárních geosrand (her), které účastníci mohou absolvovat.

Jediné, co k tomu potřebují, je chytrý telefon se systémem Android či iOS, do kterého zdarma stáhnou aplikaci GEOFUN. Po registraci si zvolí a stáhnou geosrandy, které chtějí odehrát. Ty se sami aktivují pomocí GPS systému na startovním bodě. Pro samotné hraní již účastníci nepotřebují internetové připojení. O navigaci v terénu se stará virtuální průvodce, takže vy můžete v klidu vypnout a načerpat novou energii. GEOFUN mohou hrát jednotlivci i skupiny kdykoliv za příznivého počasí.

Pro konkrétní event je možné připravit geosrandu šitou na míru právě vaší akci, a to tematicky i lokačně.

Spoustu spokojených účastníků přeje GEOFUN!

Více info na www.geofun.cz nebo na www.facebook.com/GeofunCZ.